Tammikuun Ruokakeskiviikko: Leivotaan kakkoa
Tapahtuman aika:
Tapahtuman sijainti:
Suomen maatalousmuseo SarkaAlkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Sarjan aloittaa kakko, vaalea länsisuomalainen leipä. Kakon tekemisen saloihin opastavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset.
Tervetuloa kuuntelemaan kakon historiaa ja leipomaan keskiviikkona 17.1. 2024 klo 18 alkaen Sarka-museon Ravintolasaliin! Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Voit ilmoittautua sähköpostilla info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 maanantaihin 15.1. mennessä. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu.
Huom! Kurssi on täynnä!
Kuva: Maa- ja kotitalousnaiset