Marraskuun Ruokakeskiviikko: Porkkanasta Picassoksi työpaja

Tapahtuman aika:
Tapahtuman sijainti:
Suomen maatalousmuseo Sarka, Vanhakirkontie 383 LOIMAA

Syö oma taideteoksesi! Sukella taiteen ja ruoan kiehtovaan maailmaan. Työpajassa saat opastusta, ideoita ja rohkaisua ruokataiteen tekemiseen. Millaisista ruoka-aineista sinun palettisi koostuisi? Pajan lopuksi voit nauttia oman teoksesi juoman kera!

Työpaja sopii kaikille taiteesta ja ruoasta sekä niiden yhdistämisestä kiinnostuneille. Suosittelemme pajaa iloisille työ- ja ystäväporukoille. Pajan vetäjänä toimii museolehtori ja taidekasvattaja Aino Malminen Hotelli- ja ravintolamuseolta.

Marraskuun Ruokakeskiviikko on 13.11. klo 16. Ruokakeskiviikko kestää noin 2 tuntia ja osallistumismaksu on 10 €. Maksun voi suorittaa saapumisen yhteydessä kortilla museon infoon tai käteisellä saapumisen yhteydessä. Ruokakeskiviikko on museon päärakennuksen viereisessä rakennuksessa Aitta-tilassa.

Marraskuun Ruokakeskiviikkoon on tilaa 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Ilmoittautumisaika on 21.10. -11.11.2024 osoitteeseen senna.levonen@sarka.fi tai museon infoon p. 02 763 7700.