Maaliskuun Ruokakeskiviikko: Rosolli ja keitetty liha

Tapahtuman aika:
Tapahtuman sijainti:
Seminaaritila Aitta klo 18-21

Maaliskuussa tutustutaan rosollin eli sallatin ja keitetyn lihan valmistukseen. Tervetuloa keskiviikkona 13.3. 2024 klo 18 alkaen Seminaaritila Aittaan! Mukaan otetaan 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen sähköpostitse info@sarka.fi tai puhelimitse 02 7637 7019 maanantaihin 11.3. mennessä. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu. 

Alkuvuoden 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Ruoan tekemisen saloihin opastavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset.

Kuva: Rosollia ja silliä. Kuvaaja Volker von Bonin. Museovirasto, Historian kuvakokoelma. CC BY 4.0

Lisätiedot:

  • Sanna Kiertonen

    Museolehtori (työvapaalla 1.8.2024-31.7.2025)