Huhtikuun Ruokakeskiviikko: Piimäjuusto
Tapahtuman aika:
Tapahtuman sijainti:
Seminaaritila Aitta klo 18-21Tervetuloa kuulemaan entisajan juustonvalmistuksesta ja opettelemaan piimäjuuston tekoa keskiviikkona 17.4. 2024 klo 18 alkaen Seminaaritila Aittaan! Mukaan otetaan 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 15.4. klo 14 mennessä, 02 7637700 tai info@sarka.fi. Osallistujilta peritään 5 euron materiaalimaksu.
Kevään 2024 Ruokakeskiviikot paneutuvat loimaalaisten perinneruokien maailmaan. Ruoan tekemisen saloihin opastavat Loimaan Maa- ja kotitalousnaiset.
Kuva: Juustokehä Porvoosta. Suomen maatalousmuseo Sarka.