Vuoden 2023 Laari on julkaistu DigiSarassa
Suomen maatalousmuseo Saran uusi vuosikirja Laari 2023 on julkaistu. Vuosikirjan teemana on ruokakeskustelu ennen ja nyt. Numeroon ovat kirjoittaneet muun muassa ruokahistorioitsija Ritva Kylli, tutkimusprofessori Anu Hopia, tutkijatohtori Kirsi Laine sekä historiallisia reseptejä Svenska Litteratursällskapet i Finlandin hankkeessa tallentava Charlotte Cederbom. Numero sisältää myös tietoa museon toiminnasta Suomen maatalousmuseosäätiön toimintakertomuksen 2022 muodossa. Vuosikirja on vapaasti luettavana museon DigiSarka -palvelussa. Viihtyisiä lukuhetkiä!
Kansikuva: Torikauppaa Helsingin Kauppatorilla vuonna 1957. Kuva: Rácz István / Kansatieteen kuvakokoelma / Museovirasto. CC BY 4.0